Raavittujen hintojen viikonvaihde 26.-29.11.2021

Black Friday 2021

Tartu tilaisuuteen!  

Ole uuden kissakalusteesi huutokauppakeisari! Pajallamme eivät häärää Aki tai Markku, vaan Ananimalabin ammattilaiset. Valitse sinulle ja kissallesi mieluisimmat kissakalusteet ja lähetä meille sinun hintatarjouksesi Viestisi-kentässä.

Toimi näin:

1. Valitse valikosta tuote. Tuotenimen perässä on tuotteen normaali hinta. Mieti hintatarjouksesi ja kirjoita se Viestisi-kenttään. Kiipeilyseinässä on 4 eri vaihtoehtoa, muista mainita, minkä niistä haluaisit kissallesi. ZikZakDoublessa voit valita suunnan joko vasemmalle tai oikealle nousevana.

2. Mikäli hyväksymme tarjouksesi, voit tilata kissallesi uudet kalusteet sinulle sopivaan hintaan lähettämällämme linkillä, tällöin voit  valita myös kissakalusteesi värit! Jos tarjouksessasi on vielä vähän hintaviilauksen paikkaa, lähetämme sinulle sähköpostia.  Ainutlaatuista, eikö?

Tartu tilaisuuteen ja lähetä meille sinun hintatarjouksesi kampanjakissakalusteestaKäsittelemme hintatarjouksesi mahdollisimman nopeasti (2–7 vrk). Hyväksytty tarjouksesi on voimassa 13.12.21 saakka.

Osallistu ja tilaa itsellesi suomalaista kissakalustekäsityönä parhaimmillaan! Pidäthän kissakalusteostoksilla mielessäsi myös maksutapamme PayPalin ja Klarnan, joiden ansiosta voit maksaa ostoksesi luotettavasti sekä joustavasti.

Täältä pääset tarkempiin tuotetietoihin:

1. Taboo-Round-kiipeilyseinä

2. Jumbo-collection

3. ZikZak-Serie 25 All

4. S-Triple + DS-100

5. TiG+56B-Mini_P1-P4-SP

6. TiG+24-Com_Double+

 

EN
Liquid error: Could not find asset snippets/ly-languages-switcher.liquid