Värit ja ohjeet


Eivätkö tiedostot lataudu oikein? Voit avata ne uuteen välilehteen tästä:

Natural - väriyhdistelmät    Grafiitti - väriyhdistelmät    Musta - väriyhdistelmät    Kaikki väriyhdistelmät

Yltä löydät kaikki värit, joissa elementtejä ja sarjoja on saatavissa.

Yleisemmin suosittelemme kuitenkin eri värien yhdistämistä. Suosittelemiamme tapoja on pitää matto- ja kanttivärit samana, mutta vaihtaa esim. pesäkappaleen P3 tai P4 kangasväri tummemmaksi tai kirjavammaksi. Tämä ihan käytännön syistä: pesäkappaleiden tummemmasta tai kirjavammasta sisustasta kissankarvat häiritsevät vähemmän, mikä vähentää puhdistustarvetta.

Suositeltavia sisuksia pesäkappaleisiin ovat Tumma fleece tai rohkeammat tiikeri- tai leopardikuvio. Oletuksena sisustusasiantuntijamme ovat yhdistäneet leopardikuvion mattosävyyn Natural ja tiikerikuvion mattosävyyn Grafiitti.

Tummat värit ovat yleisesti hyvin siistejä ja hoitovapaita - toki valkoiselle kissalle eivät ihan sopivimpia, jolloin jokin vakioväreistä on parempi vaihtoehto. Tähän uuteen tummien värien lajitelmaan lisäsimme erilaiset yhdistelmät, joissa joko kangas tai matto tai molemmat ovat mustia. Maton ristimme nimellä Terva, erotukseksi Musta-kankaasta.

Kun haluat tilata kappaleen tai sarjan tiettyyn väriin, ilmoita tilauksen lisätietokentässä haluamasi sävyt joko sanoin tai värikoodein, jotka löydät kartasta. Myös voit toivoa ihan omia yhdistelmiäsi osoitteeseen info[at]ananimal.eu. Mustien kanssa korostuvat loistavasti myös värikkäät kantit, ks. Lisäkantit ja toivo vapaasti.

Asennusvideo

Asennusvideo näyttää, kuinka helppoa ja nopeaa on Tutti i Gatti+ -kalusteiden asennus.

Tarrojen irroitus

Opastevideo näyttää, kuinka irroitat seinätarrat siististi esim. muuton yhteydessä. Uudet seinätarrat saat meiltä - pidämme niiden hinnat minimissä turvallisuudenkin takia.

 FI  EN  DE