Värit ja ohjeet


Eivätkö tiedostot lataudu oikein? Voit avata ne uuteen välilehteen tästä:

Natural - väriyhdistelmät    Grafiitti - väriyhdistelmät    Musta - väriyhdistelmät    Kaikki väriyhdistelmät

Yltä löydät kaikki värit, joissa elementtejä ja sarjoja on saatavissa.

Yleisemmin suosittelemme kuitenkin eri värien yhdistämistä. Suosittelemiamme tapoja on pitää matto- ja kanttivärit samana, mutta vaihtaa esim. pesäkappaleen P3 tai P4 kangasväri tummemmaksi tai kirjavammaksi. Tämä ihan käytännön syistä: pesäkappaleiden tummemmasta tai kirjavammasta sisustasta kissankarvat häiritsevät vähemmän, mikä vähentää puhdistustarvetta.

Suositeltavia sisuksia pesäkappaleisiin ovat Tumma fleece tai rohkeammat tiikeri- tai leopardikuvio. Oletuksena sisustusasiantuntijamme ovat yhdistäneet leopardikuvion mattosävyyn Natural ja tiikerikuvion mattosävyyn Grafiitti.

Tummat värit ovat yleisesti hyvin siistejä ja hoitovapaita - toki valkoiselle kissalle eivät ihan sopivimpia, jolloin jokin vakioväreistä on parempi vaihtoehto. Tähän uuteen tummien värien lajitelmaan lisäsimme erilaiset yhdistelmät, joissa joko kangas tai matto tai molemmat ovat mustia. Maton ristimme nimellä Terva, erotukseksi Musta-kankaasta.

Kun haluat tilata kappaleen tai sarjan tiettyyn väriin, ilmoita tilauksen lisätietokentässä haluamasi sävyt joko sanoin tai värikoodein, jotka löydät kartasta. Myös voit toivoa ihan omia yhdistelmiäsi osoitteeseen info[at]ananimal.eu. Mustien kanssa korostuvat loistavasti myös värikkäät kantit, ks. Lisäkantit ja toivo vapaasti.

 

Seinäpinnoista

Tehtaamme on innovoinut, testannut ja kehittänyt oman tarrakiinnitysmenetelmän sen lukuisien etujen vuoksi. Jo sadat asiakkaamme ovat onnistuneet kiinnityksessä maalattuun betoniin tai kipsilevyyn, tiileen tai harkkoon, tapettiin tai erilaisiin levyihin.

Varmat seinäpinnat
Varmoja seinäpintoja kiinnityksen kannalta ovat yleisimmät maalatut pinnat, kuten maalattu betoni tai kipsilevy. Kokemuksiemme mukaan myös lasikuitutapetilla päällystetyt pinnat ovat luotettavia, vaikka tapetissa olisi kuosiakin. Varmoja pintoja ovat myös erilaiset sisustuslevyt, jotka on tarkoitettu seiniin.

Leveät tarrat
Jos seinä on muuten sopiva, mutta pinnassa on elävyyttä, kannattaa tilata kalusteet leveämmillä tarroilla, joiden lisäkustannus on pieni. Tällaisia pintoja ovat tiili- ja harkkopinnat, joissa on saumakohtia, joiden ylittämiseen tarvitaan leveä tarra. Myös joissain loivissa rapatuissa pinnoissa leveämpi tarra auttaa.

Testaus etukäteen testitarralla
Tapeteista perinteinen paperitapetti on varma kiinnityspinta. Nykytapeteissa on kuitenkin erilaisia pinnotteita, joista jotkut hylkivät tarran liimaa. Jos olet epävarma, tilaa ilmainen testitarra, jolla voit testata pinnan tarttuvuutta. Myös syvemmät rappaukset on syytä testata etukäteen.

Taustalevy
Emme suosittele kalusteosien kiinnittämistä läpiruuvaamalla. Parempi vaihtoehto on hankkia kalusteen kokoinen taustalevy, jonka kiinnittäminen seinään onnistuu vähemmin ruuvein ja helpommin. Paksummat levyt, kuten vaikka 15-18 mm mdf-, osb- tai lastulevyt tarvitsevat kiinnitykseen vain 2-4 ruuvia, ja itse kaluste kiinnitetään levyyn vakiotarroilla.

 

Elementtien asennus

Asennusvideo näyttää, kuinka helppoa ja nopeaa on Tutti i Gatti+ -kalusteiden asennus.

Tarrojen irroitus

Opastevideo näyttää, kuinka irroitat seinätarrat siististi esim. muuton yhteydessä. Uudet seinätarrat saat meiltä - pidämme niiden hinnat minimissä turvallisuudenkin takia.

 FI  EN  DE